Hieronder vind je al het nieuws over OHL en O-Hasj-El.

Na een voorstelling van OHL2020 een maand of twee geleden heeft OHL een werkdag georganiseerd. Het bestuur van OHL heeft toen de huidige structuur van de club onder de loep genomen en gekeken naar mogelijke alternatieven zoals een venootschapsvorm of een bedrijfsvorm. Donderdagavond heeft OHL hierover feedback gegeven aan een delegatie van OHL2020 en supportersfederatie O-Hasj-El.
 
Uit de feedback hebben wij begrepen dat er nog geen beslissing genomen is. Jimmy Houtput en Paul Van Der Schueren hebben wel hun persoonlijke mening gegeven:
 
Jimmy: Als we kijken naar onze concurrenten, zijn wij ongeveer de enige ploeg waar geen sterke investeerder in het bestuur zit. Dit is een gevolg van de verenigingsstructuur die OHL momenteel heeft. Mijn voorkeur is om over te stappen naar een venootschapsvorm waarbij we professioneel en regionaal voetbal gescheiden houden. We moeten de regio dan gebruiken als motivator om nieuwe investeerders aan te trekken.
 
Paul: We willen terug naar een raad van bestuur die het directiecommitee controleert. De vraag is echter hoe we deze raad van bestuur kunnen samenstellen uit onafhankelijke mensen. Enerzijds kunnen we de leiding geven aan één of meerdere investeerders (cfr. KV Kortrijk), anderzijds kunnen we een combinatie maken van verankeraars en supporters (cfr. KV Mechelen). Een combinatie van beiden is moeilijk werkbaar, maar ik weet niet welk van de twee de beste optie is.
 
Jimmy Houtput zou binnen twee à drie weken de knoop willen doorhakken. Volgende week zal OHL hier opnieuw over vergaderen.

Om zoveel mogelijk supporters naar Moeskroen te laten afreizen geeft OHL tot 10 euro korting op tickets in voorverkoop.

De normale prijzen vind je op http://o-hasj-el.be/verplaatsingen. Abonnees betalen dus slechts volgende prijs voor een ticket in voorverkoop:

     Volwassen   12 tot 18j     -12j
Staanplaats   2    gratis   gratis
Zitplaats   7    7   gratis

Kom dus vanaf woensdag 17/2 met je abonnement naar het secretariaat van OHL om je ticket te bemachtigen!

OHL haalde met 1-0 tegen KV Kortrijk de eerste drie punten binnen na de winterstop.

Op 14 januari hebben wij afscheid moeten nemen van Harry Beerten (45). Naast sterkhouder van supportersclub Den 12de man was Harry ook al jaren steward bij OHL, voormalig prins carnaval en vooral een vriendelijk en sociaal persoon. Harry wordt woensdagvoormiddag om 10 uur begraven in de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Herent.