Wie zijn wij

O-Hasj-El fv is de overkoepelende supportersfederatie.
Het is het communicatiemiddel tussen de supporters en het OHL-bestuur.
Ze bestaat uit twee afgevaardigden van de verschillende supportersclubs van OHL.

De federatie houdt zich bezig met alle geledingen van OHL. Dus zowel A-kern, vrouwenploeg, U23 enz..
Daarenboven organiseert zij bij de uitmatchen de verdeling van de tickets, kijkt zij toe op de buslijsten, veiligheid en routebeschrijvingen.
Naast deze continue bezigheid organiseert O-Hasj-El ook evenementen voor de supporters, zoals diverse werkgroepen, Fandag, Paashappening, ....

De federatie is het centrale aanspreekpunt voor supporters die vragen of bemerkingen hebben, aangezien we regelmatig in gesprek gaan met het OHL bestuur om de rechten en wensen van de OHL supporters te verdedigen en samen te bouwen aan een unieke wedstrijdbeleving. Verder treden we ook op als volwaardige gesprekspartner binnen de Lokale Adviesraad.

Dit seizoen wil O-Hasj-El verder werk maken van de uitbouw van een trouwe supportersbasis van OHL. Naast het stroomlijnen van de praktische zaken die bij verplaatsingen komen kijken, werken wij samen met OHL ook aan de uitbouw van entertainment voor, tijdens en na de wedstrijden.

Lid worden van vzw O-Hasj-El doe je automatisch wanneer je je lid maakt bij 1 van onze 9 erkende supportersclubs.. Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het lidmaatschap bij een supportersclub: je krijgt korting bij de fanshop, je kan je ticket voor een uitwedstrijd op voorhand bij je supportersclub bestellen en je kan mee op verplaatsing aan voordelig tarief!

Bestuur

Voorzitter: Marc Van Eylen
Secretaris: Hortense Goemans
Ondervoorzitter: Dany van Goethem
Bestuurder : Octaaf Duerinckx